پلو:

پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

آموزش طبخ “مرصع پلو” :

مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو

مرغ کامل : 1 عدد

پیاز : 2 عدد متوسط

زعفران :  1/3 ق چ

مغز گرد : 1/2 لیوان

خلال پسته : 1/2 لیوان 

خلال بادام:  1/2 لیوان

 خلال پوست پرتقال یا نارنج :  1/3 لیوان

 کشمش : 1 لیوان 

زرشک : 1 لیوان

زردچوبه : 1/2 ق چ

نمک : به میزان لازم

شکر در صورت نیاز:به میزان لازم

مرصع پلو


دنیای از خوشمزه ها لیوان ,برنج ,تهیه ,مواد ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کاکو چت فروش تجهیزات آشپزخانه فیدار حراج تابستانه مرکز تعمیرات تخصصی ویدئو پروژکتور مجله صحرا DIGIKALA نقش رونق تولید در پدافند غیرعامل معرفی و اموزش کسب درامد رایگان از سایت های بیت کویین